Uw telefoon aansluiten op een computer

Als u uw telefoon via de USB-kabel op een computer aansluit, verschijnt het venster Verbinden met pc waarin u wordt gevraagd het type USB-verbinding te kiezen.
Maak een keuze uit de volgende opties en tik op Gereed:
Alleen laden Kies deze optie als u alleen de batterij wilt laden terwijl de telefoon met de computer verbonden is.
HTC Sync Selecteer deze optie om contacten, agenda- en andere gegevens tussen uw computer en uw telefoon te synchroniseren.
Diskdrive Deze modus is alleen beschikbaar als een microSD-kaart in het toestel is geplaatst. Kies deze modus als u bestanden sneller wilt kopiëren tussen geheugenkaart van de telefoon en de computer.

Als de modus Diskdrive is ingeschakeld terwijl de telefoon met de computer is verbonden, kunt u op uw telefoon geen toepassingen gebruiken om de geheugenkaart te benaderen.

USB-tethering Als uw computer niet met internet is verbonden, kunt u deze modus selecteren om de mobiele gegevensverbinding van uw telefoon met uw computer te delen.
Internet doorgifte Als u voor uw telefoon geen gegevensverbinding hebt of u hebt geen toegang tot een Wi-Fi netwerk, kunt u deze modus kiezen om de gedeelde internetverbinding van uw computer voor uw telefoon te gebruiken.