Vingerbewegingen
AAN DE SLAG

Vingerbewegingen

Tik op Als u met het schermtoetsenbord wilt typen, selecteert u items op het scherm zoals pictogrammen voor toepassingen en instellingen, of u drukt op knoppen op het scherm door ze met uw vinger aan te raken.
Houd ingedrukt Om de beschikbare opties voor een onderdeel te openen (bijvoorbeeld contacten of een koppeling in een webpagina) tikt u op het onderdeel en houdt u dit vast.
Schuiven of vegen Vegen wil zeggen dat u uw vinger verticaal of horizontaal over het scherm sleept.
Slepen Druk uw vinger op het scherm voordat u gaat slepen. Til tijdens het slepen uw vinger niet van het scherm totdat de gewenste locatie is bereikt.
Aantikken Het aantikken van het scherm lijkt op vegen, maar u moet met een lichtere, snellere beweging vegen. Deze vingerbeweging gaat altijd verticaal, bijvoorbeeld wanneer u de lijst met contactpersonen aantikt.
Draaien Bij de meeste schermen kunt u automatisch de schermstand veranderen van staand in liggend door de telefoon op zijn kant te houden. Bij het invoeren van tekst kunt u de telefoon op zijn kant houden om een groter toetsenbord te openen.
Knijpen Voor sommige toepassingen, zoals Galerij of de webbrowser, kunt u het scherm met 2 vingers (bijvoorbeeld duim en wijsvinger) ​“‍knijpen” om in of uit te zoomen bij het bekijken van een afbeelding of een webpagina.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd