Synchroniseren met een Google-account

Na aanmelding bij uw Google account kunt u synchroniseren Gmail en uw Google contacten en agenda's tussen uw telefoon en het web. U moet u ook bij een Google account aanmelden om Google apps te gebruiken zoals Google Talk en Android Market.
Opmerking: Als u het aanmelden bij een Google account hebt overgeslagen toen u de telefoon voor het eerst hebt ingesteld, kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van een aantal Google apps. Als deze problemen blijven terugkeren, moet u mogelijk de fabrieksinstellingen van uw telefoon terugzetten en uw Google accountgegevens invoeren als u de telefoon opnieuw instelt.

Extra Google-accounts toevoegen

U kunt meer dan één Google-account op uw telefoon toevoegen. Maar volgende Google-accounts kunnen alleen contacten, e-mails en items uit de agenda synchroniseren. Andere Google-diensten gebruiken alleen de eerste Google-account die u hebt toegevoegd.
  1. Druk in het startscherm op op MENU en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op Account toevoegen > Google.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij een account of om een nieuwe account te maken.

Uw Google wachtwoord vergeten?

U hebt uw Google account-wachtwoord nodig om Gmail, Agenda en Google contacten met uw telefoon te synchroniseren. U hebt dit wachtwoord ook nodig Google Talk apps te gebruiken en downloaden van Android Market. Als u het wachtwoord van uw Google-account niet meer weet, kunt u het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.
  1. Open op uw telefoon of computer een webbrowser en ga naar https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Typ het e-mailadres of de gebruikersnaam waarmee u zich bij uw Google-account aanmeldt en klik op Verzenden.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw wachtwoord terug te zetten.
Als u geen alternatief e-mailadres hebt of u kunt de e-mailaccount niet openen die u gebruikt hebt voor het maken van uw Google-account, kunt u na 24 uur uw Google-account resetten door de beveiligingsvraag voor wachtwoordherstel te beantwoorden.