Een SMS-bericht zenden

1. Tik in het startscherm op > Berichten.
  2. Tik op Bericht opstellen.
  3. Vul een of meer ontvangers in. U kunt:
    • Typ de eerste paar letters van de naam van een contact of de eerste cijfers van een mobiel nummer. Tijdens het typen worden alle overeenkomende namen met telefoonnummers uit de lijst met contacten getoond. Tik op een naam of op een telefoonnummer.
    • Tik op en selecteer de telefoonnummers van de contacten aan wie u het bericht wilt sturen. U kunt ook groepen met contactpersonen als ontvangers selecteren. Tik op OK als u alle ontvangers hebt geselecteerd.
    • Typ het volledige telefoonnummer in het veld Aan.
  4. Tik in het vak met de tekst Tik om op te stellen en typ het bericht.
    Opmerking:
    • Het aantal tekens voor een enkel SMS-bericht is beperkt (weergegeven boven de knop Verzenden). Als u de limiet overschrijdt, wordt het SMS-bericht als één bericht bezorgd maar als meerdere berichten gefactureerd.
    • Uw tekstbericht wordt automatisch omgezet naar een multimediabericht als u een e-mail-adres in het veld Aan hebt opgegeven, een onderwerp hebt getypt, een bijlage hebt toegevoegd of een bijzonder lang bericht hebt samengesteld.
  5. Tik op Verzenden, of druk op VORIGE om het bericht als concept op te slaan.