Contactgegevens samenvoegen
Voeg dubbele contacten van diverse accounts samen.

Contactgegevens samenvoegen

Als u dezelfde contactgegevens op uw telefoon, in uw Google-account, en in sociale netwerkaccounts zoals Facebook en Twitter hebt staan, zal uw telefoon proberen om ze automatisch te combineren of u kunt beslissen welke contacten u wilt combineren. Het combineren van gelijke contacten voorkomt dubbele ingangen in de lijst met contacten.

Overeenkomende suggesties voor contacten accepteren

Als uw telefoon contactgegevens vindt die hij kan samenvoegen, verschijnt het pictogram voor overeenkomende suggesties in het berichtgebied van de statusbalk.

  1. Schijf omlaag naar het meldingenvenster en tik op Voorstel overeenkomende contacten. De telefoon toont alle voorgestelde contacten die hij kan samenvoegen.
  2. Tik op om ze samen te voegen.
  3. Tik op OK.
Opmerking: Als u geen van uw contacten wilt samenvoegen, tikt u op Alles negeren.

Een lijst van al uw gekoppelde contacten bekijken

  1. Tik in het startscherm op > Contacten.
  2. Druk in het tabblad Allen op MENU en tik op Meer > Gekoppelde contacten. De lijst Alle gekoppelde contacten verschijnt waarin u de samengevoegde accounttypen en informatie kunt controleren.
  3. U kunt eventueel de koppeling van een accounttype verbreken of herstellen.
  4. Tik op OK als u klaar bent.

Contactgegevens handmatig samenvoegen

  1. Tik in het startscherm op > Contacten.
  2. Tik in het tabblad Allen op de naam van de contact (niet op het pictogram of de foto) die u wilt koppelen.
  3. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op of op (als er koppelingen zijn voorgesteld).
  4. In het scherm kunt u:
    • Tik onder Suggereer koppelingen op om de contact aan een account te koppelen.
    • Tik onder Contact toevoegen op een van de opties om met een andere contact te koppelen.
  5. Tik op Gereed.

De koppeling verbreken

  1. Tik in het startscherm op > Contacten.
  2. Tik in het tabblad Allen op de naam van de contact (niet op het pictogram of de foto) die u wilt koppelen.
  3. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op .
  4. Tik onder Gekoppelde contacten op naast een accounttype om de koppeling te verbreken.
  5. Tik op Gereed.
0 mensen vonden dit bruikbaar