Tabs voor toepassingen herordenen of verwijderen
AAN DE SLAG
Verander de volgorde van de tabbladen zoals jij dat wilt. Of verberg er een paar.

Tabs voor toepassingen herordenen of verwijderen

U kunt de tabs onderaan sommige toepassingen herordenen om de prioriteit van de soorten informatie te veranderen die u vaak gebruikt, of om de tabs te verwijderen die u niet echt nodig hebt.

1. Open een toepassing waar de gebruikelijke tabs onderin het scherm staan (bijvoorbeeld het scherm met contactgegevens in Contacten).
  2. Houd een tab ingedrukt. Als het scherm verandert en een leeg gebied verschijnt, haalt u uw vinger weg.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    Een tab verplaatsen. Houd de tab ingedrukt die u wilt verplaatsen en sleep deze naar zijn nieuwe positie.
    Een tab verwijderen Houd een tab ingedrukt die u wilt verbergen en sleep hem naar boven. Haal uw vinger weg als een gekleurd kader verschijnt. U kunt een grijze tab niet verbergen.
  4. Klik op VORIGE als u klaar bent.

Een tab terug toevoegen

1. Open de app waaruit u eerder een paar tabbladen hebt verwijderd.
  2. Houd een tab ingedrukt. Als het scherm verandert en een aantal van uw verborgen tabs verschijnen, haalt u uw vinger weg.
  3. Houd de tab ingedrukt die u wilt weergeven en sleep deze naar beneden waar u hem wilt plaatsen.
  4. Klik op VORIGE als u klaar bent.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-personalizing-rearrange_app_tabs