Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren
AAN DE SLAG

Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren

U kunt uw muziek, foto's en andere bestanden naar de geheugenkaart van de telefoon kopiëren.

1. Sluit het toestel op de computer aan met behulp van de meegeleverde usb-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Verbinden met pc verschijnt, selecteert u Diskdrive en tikt u op Gereed. Uw computer herkent de aangesloten telefoon als een verwisselbare schijf.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Kopieer de bestanden vanaf de computer naar de basismap op de geheugenkaart van de telefoon.
    • Kopieer de bestanden vanaf de geheugenkaart van de telefoon naar een map op uw computer.
  5. Na het kopiëren van de bestanden ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten telefoon) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de telefoon veilig te kunnen verwijderen.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Ontkoppel de telefoon van de computer.
    • Als u wilt dat de telefoon verbonden blijft met de computer maar dat deze ook toegang heeft tot de geheugenkaart, opent u het meldingenscherm waarin u op Diskdrive tikt, u selecteert een andere optie dan Diskdrive en u klikt op Gereed.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-hd