Een schermvergrendeling instellen

Bescherm je persoonlijke informatie en voorkom dat anderen je HTC Desire 601 zonder je toestemming gebruiken.

Kies of je een vergrendelpatroon, een numerieke PIN-code of een andere manier wilt instellen om je telefoon te beveiligen. Het wachtwoord wordt telkens opnieuw gevraagd als je de HTC Desire 601 inschakelt of als deze gedurende een bepaalde periode niet werd gebruikt.

1. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling.
  3. Selecteer een optie voor schermvergrendeling en stel de schermvergrendeling in.
  4. Tik op Telefoon blokkeren na en geef op na hoeveel tijd zonder activiteit het scherm vergrendeld moet worden.
    Tip: Je kunt ook Patroon zichtbaar maken of Wachtwoorden zichtbaar maken uitschakelen als je niet wilt dat je schermpatroon wordt weergegeven terwijl je dat op het scherm tekent.

Het vergrendelpatroon vergeten?

Als je het vergrendelpatroon niet meer weet, kun je tot vijf maal proberen om de HTC Desire 601 te ontgrendelen.

Als dat mislukt, kun je de HTC Desire 601 ontgrendelen door de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Google-account te typen.

1. Voer het vergrendelpatroon in op het ontgrendelscherm.
  2. Tik na de vijfde poging en de vraag om 30 seconden te wachten op OK.
  3. Als het beeldscherm uitschakelt, druk je op de AAN/UIT-knop om het weer in te schakelen, waarna je het scherm ontgrendelt.
  4. Klik op de knop Patroon vergeten? wanneer deze verschijnt.
  5. Voer je Google account en wachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden. Je wordt vervolgens gevraagd om een nieuw vergrendelpatroon te maken. Als je dat niet meer wilt, tik je op Geen of je drukt op .