Het scherm vergroten

Als je een visuele handicap hebt of je wilt beter kunnen zien wat er op het scherm staat, gebruik je de vergrotingsgebaren om delen van je telefoonscherm te vergroten.

Vergrotingsgebaren in- of uitschakelen

1. Ga naar Instellingen en tik op Toegankelijkheid.
  2. Tik op Vergrotingsgebaren en tik op de Aan/Uit-schakelaar om het in of uit te schakelen.

Vergrotingsgebaren gebruiken

Belangrijk: Controleer of Vergrotingsgebaren is ingeschakeld in de Instellingen om deze functie te kunnen gebruiken.
Tik driemaal op een gebied van het scherm dat je wilt vergroten. Je kunt:
  • Schuif twee vingers uit elkaar of naar elkaar toe om de vergroting aan te passen.
  • Met twee vingers slepen om over het scherm te pannen.

Open een andere app of tik nogmaals driemaal op het scherm om de vergrotingsmodus te verlaten.