Schermhelderheid

1. Ga naar Instellingen en tik op Weergave, gebaren en knoppen (of Scherm en knoppen).
  2. Tik op Helderheid.
  3. Selecteer de optie Automatische helderheid en sleep de schuif om de maximale helderheid in te stellen. Dit stelt een limiet in voor de helderheid van het scherm als Automatische helderheid is geselecteerd.
  4. Wis het keuzevakje Automatische helderheid en sleep de schuif voor de helderheid naar links om de schermhelderheid te verlagen of naar rechts om hem te verhogen.