Automatisch scherm draaien

Opmerking: Automatisch draaien wordt niet in alle applicatieschermen ondersteund.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Weergave, gebaren en knoppen (of Scherm en knoppen).
  2. Selecteer of wis de optie Scherm autom. draaien om deze in of uit te schakelen.

Kantelt het scherm niet?

Kalibreer het scherm opnieuw als je denkt dat de stand van het scherm niet goed overeenkomt met de manier waarop je de HTC Desire 601 vasthoudt.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Weergave, gebaren en knoppen (of Scherm en knoppen).
  2. Tik op IJken van G-Sensor.
  3. Leg de HTC Desire 601 op een plat oppervlak en tik op IJken.
  4. Tik na afloop van deze procedure op OK.