De internetverbinding van je telefoon delen via USB-tethering

De internetverbinding van je telefoon delen via USB-tethering

Is voor je computer Geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van de HTC Desire 601 om een verbinding te maken met internet.
Belangrijk:
  • Om er zeker van te zijn dat de USB-stuurprogramma's voor de HTC Desire 601 up-to-date zijn, moet je de nieuwste versie van HTC Sync Manager op je computer installeren.
  • Zorg er voor dat een SIM-kaart met een gegevensabonnement in de HTC Desire 601 is geplaatst.
  • Mogelijk moet je USB-tethering opnemen in je gegevensabonnement, waar mogelijk extra kosten voor worden aangerekend. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele aanbieder.
  • Controleer of Mobiel netwerk is ingeschakeld.
  1. Ga naar Instellingen en tik onder Draadloos en netwerken op Meer.
  2. Tik op Mobiel netwerk delen > USB-netwerk instelling > USB-tethering (of Mobiel netwerk delen > USB-tethering).
  3. Sluit de HTC Desire 601 aan op je computer met de bijgeleverde USB-kabel. De volgende keer dat de HTC Desire 601 verbinding maakt met een computer, onthoudt het de instellingen.