De HTC Desire 601 als draadloze router gebruiken

Deel je gegevensverbinding met andere apparaten door van je HTC Desire 601 een draadloze router te maken.

Opmerking:
  • Controleer of de gegevensverbinding is ingeschakeld.
  • Je moet een goedgekeurd gegevensplan van je mobiele aanbieder voor je account gebruiken om deze dienst te gebruiken. Apparaten die met je Wi-Fi hotspot verbonden zijn, gebruiken gegevens via je data-abonnement.
  1. Ga naar Instellingen en tik onder Draadloos en netwerken op Meer.
  2. Tik op Mobiel netwerk delen > Draagbare Wi-Fi hotspot.
  3. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  4. Kies het type beveiliging en stel het wachtwoord (code) voor je draadloze router in. Als je Geen hebt geselecteerd in Beveiliging, hoeft je geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de code die anderen op hun apparaat moeten invoeren om een verbinding met je HTC Desire 601 te kunnen maken en deze als draadloze router te kunnen gebruiken.
  5. Selecteer de optie Draagbare Wi-Fi-hotspot om de draadloze router in te schakelen.

De HTC Desire 601 is klaar voor gebruik als draadloze router als in de statusbalk verschijnt.

Belangrijk: Gebruik, om het risico voor de veiligheid te beperken, de standaard beveiligingsinstellingen en stel een sterk en uniek wachtwoord in.