Overschakelen naar Kid-modus
APPS EN OPTIES

Overschakelen naar Kid-modus

Ben je bang dat je kinderen naar ongewenste websites gaan of met belangrijke bestanden van je werk rommelen terwijl ze de HTC Desire 601 gebruiken? Gebruik de Kid-modus om je kinderen plezier te gunnen met voor hun leeftijd passende games en meer, terwijl je je belangrijke gegevens beschermt tegen onverhoopt wissen. Ga als je meer over Kid-modus wilt weten naar www.zoodles.com.
  1. Open de app Kid-modus.
    Opmerking: De eerste keer dat je Kid-modus gebruikt, moet je een Zoodles-account maken of je aanmelden.
  2. Tik op het hoofdscherm van Zoodles op het profiel dat je voor je kind hebt gemaakt.
  3. Tik op de pictogrammen om games en apps te openen, opgenomen voorgelezen verhaaltjes af te spelen, enzovoort.

Hoe kan ik mijn kind toestaan om een app te openen in Kid-modus?

In de Kid-modus kun je kiezen welke apps op de HTC Desire 601 je kind kan gebruiken.
  1. Tik op het hoofdvenster van Zoodles op Regelpaneel voor ouders.
    Opmerking: Je kunt ook naar Regelpaneel voor ouders gaan vanuit Instellingen > Beveiliging > Kid-modus.
  2. Bevestig je actie met de instelling van je kinderslot (hetzij door de letter Z op het scherm te tekenen of door het geboortejaar van je kind in te voeren).
  3. Tik onder Basisisfuncties op Apps. Een lijst verschijnt met apps die geïnstalleerd zijn op de HTC Desire 601.
  4. Tik in het selectievakje naast de app die je kind mag gebruiken in Zoodles.
Tip: Wil je binnenkomende gesprekken ontvangen of blokkeren in de Kid-modus? Tik onder Basisfuncties op Instellingen en selecteer of wis het selectievakje Binnenkomende gesprekken toestaan.

Kid-modus sluiten

Tik op het hoofdscherm van Zoodles op en bevestig je actie met de instelling van je kinderslot (hetzij door de letter Z op het scherm te tekenen of door het geboortejaar van je kind in te voeren).

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-601