Video kijken op YouTube

Bekijk de nieuwste video-sensaties met de app YouTube.
  1. Open de app YouTube.
  2. Zoek of blader naar een video.
  3. Als je de gewenste video vindt, tik je er op.
    Tip: Wil je de video liever op een later tijdstip bekijken? Tik op naast de naam van de video en tik op Toevoegen aan > Later bekijken. Je kunt de video opnieuw openen vanuit de lijst Later bekijken in je profiel.
  4. Tijdens het bekijken van video kun je:
    • Draai de HTC Desire 601 op zijn kant om de video op volledig scherm weer te geven.
    • Tik op het videoscherm om te pauzeren, het afspelen te hervatten, of sleep de schuif om naar een ander deel van de video te springen.
    • Blader omlaag over het venster met videogegevens voor gerelateerde video's of opmerkingen van andere kijkers.
    • Blader door andere video's door het videovenster te verkleinen. Tik op of sleep het videoscherm omlaag om te minimaliseren. Veeg de videominiatuur naar links of rechts om hem te sluiten.
Tik op het pictogram YouTube om je accountprofiel weer te geven en je abonnementen en videolijsten te beheren.

Video's vooraf laden

Stel de app YouTube in op het vooraf laden van video's zodat je ze zonder onderbrekingen kunt bekijken. Video's worden vooraf geladen als de HTC Desire 601 wordt opgeladen en met een Wi-Fi-netwerk is verbonden.

Zie de YouTube help voor meer informatie over het vooraf laden van video's.

1. Open de app YouTube.
  2. Tik op > Instellingen > Vooraf laden.
  3. Selecteer welk type video's je vooraf wilt laden.

De video's laden vooraf als in het scherm Kijklijst verschijnt of op het kanaal waarop je geabonneerd bent. Het pictogram verandert in als de video's gereed zijn om te bekijken.