Locatiediensten in- of uitschakelen

Om je locatie op de HTC Desire 601 te kunnen vinden, moet je de locatiebronnen inschakelen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Locatie.
  2. Tik op de schakelaar Aan/uit om locatiediensten in of uit te schakelen.
  3. Selecteer de gewenste locatiemodus onder Locatiebronnen. Kies bijvoorbeeld voor een betere schatting van je locatie Zeer nauwkeurig. Kies om je batterij te sparen Batterij sparen.

Als je een locatiebron uitschakelt (bijvoorbeeld GPS), betekent dit dat geen enkele app op je HTC Desire 601 je locatiegegevens kan ophalen via die locatiebron. Maar apps van derden kunnen locatiegegevens verzamelen — en de HTC Desire 601 kan deze blijven leveren — via andere bronnen, zoals Wi-Fi en signaal-triangulatie.