Je lijst met contacten

De toepassing Contacten toont alle contacten op je HTC Desire 601 en van de online-accounts waarbij je bent aangemeld. Gebruik de app Contacten om eenvoudig de communicatie te beheren met mensen die belangrijk voor je zijn.
  1. Open de app Contacten.
  2. Op je contactenlijst kun je:
    • Je profiel weergeven en je contactgegevens bewerken.
    • Contacten maken, bewerken, zoeken of verzenden.
    • Op de foto van een contact klikken om snel verbinding met die cotnact te maken.
    • Een meldingspictogram zien als een contact je een nieuw bericht heeft gezonden.
Tip: Om je contacten op voor- of achternaam te sorteren, tik je op > Instellingen > Contacten sorteren op.

De lijst met contacten filteren

Als je lijst met contacten lang wordt, kun je kiezen welke contactaccounts je wilt weergeven.
  1. Tik in het tabblad Contacten op .
  2. Kies de accounts die de contacten bevatten welke je wilt weergeven.
  3. Druk op .

Contacten zoeken

Zoek naar contacten opgeslagen op de HTC Desire 601, je bedrjifsadresboek als je een Exchange ActiveSync-account hebt, of sociale netwerken waarbij je bent aangemeld.
  1. Open de app Contacten.
  2. In het tabblad Contacten kun je:
    • Mensen in je lijst met contacten zoeken. Tik in het vak Contacten zoeken en typ de eerste paar letters van de naam van de contact.
    • Mensen zoeken in je bedrijfsadresboek. Tik in het vak Contacten zoeken, typ de eerste paar letters van de naam van de contact, en tik op Contacten zoeken in de bedrijfsmap.
    • Op sociale netwerken zoeken naar mensen die je kent. Tik op > Instellingen > Mensen zoeken die je kent op en selecteer de sociale netwerken waarbij je bent aangemeld. De app Contacten uploadt vervolgens je contacten naar de geselecteerde sociale netwerken om je te helpen bij het zoeken naar je vrienden.
Tip: Niet alleen kun je op naam naar een contact zoeken, maar ook met het e-mailadres of de bedrijfsnaam van de contact. Tik op het tabblad Contacten op > Instellingen > Contacten zoeken op en kies een zoekcriterium.