Documenten automatisch importeren van je computer naar je telefoon

Documenten automatisch importeren van je computer naar je telefoon

Wil je documenten met je meennemen op de telefoon? Stel HTC Sync Manager in om automatisch documenten te importeren uit een map op je computer naar de telefoon.
  1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. Als je HTC-telefoon zowel over telefoonopslag als een geheugenkaart beschikt, klik je op Begin > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en kies je naar welke opslag je belangrijke documenten wilt importeren.
  3. Klik op Bestanden > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN.
  4. Selecteer de optie Synchroniseer documenten vanaf de volgende plekken op deze computer.
  5. Klik op Toevoegen en kies de map met documenten die je op je telefoon wilt importeren. Je kunt meerdere mappen toevoegen.
  6. Klik op als dit de eerste keer is dat je importeert. Om HTC Sync Manager toe te staan de volgende keer automatisch bestanden te importeren en te synchroniseren, klik je op Begin > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en selecteer je Automatisch synchroniseren als de telefoon verbinding maakt.