Afspeellijsten synchroniseren tussen je telefoon en computer

Afspeellijsten synchroniseren tussen je telefoon en computer

Stel HTC Sync Manager in om iTunes en Windows Media Player afspeellijsten te synchroniseren tussen je telefoon en je computer.
  1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. Als je HTC-telefoon zowel over telefoonopslag als een geheugenkaart beschikt, klik je op Begin > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en kies je welke je wilt synchroniseren met je computer.
  3. Klik op Muziek > INSTELLINGEN en selecteer Geselecteerde afspeellijst synchroniseren.
  4. Selecteer de afspeellijsten die je wilt synchroniseren.
  5. Klik op als dit de eerste keer is dat je synchroniseert. Om HTC Sync Manager toe te staan om je afspeellijsten en andere items de volgende keer automatisch te synchroniseren, klik je op Begin > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en selecteer je Automatisch synchroniseren als de telefoon verbinding maakt.