Media op je telefoon kopiëren of verwijderen
Instellingen & Services

Media op je telefoon kopiëren of verwijderen

Een manier om mediabestanden van je computer naar je telefoon te kopiëren, is door Windows Verkenner te gebruiken (of de toepassing Finder op je Mac-computer). Een andere manier is door HTC Sync Manager te gebruiken.

Met HTC Sync Manager kun je muziek, foto's, video's, complete albums en afspeellijsten kopiëren.
  1. Sluit je telefoon aan op de computer. Bij media die reeds naar je telefoon zijn gekopieerd, staat het pictogram op hun miniaturen.
  2. Klik op een item om het te selecteren. Of voer een van de volgende handelingen uit om meerdere media voor overdracht te selecteren:
    Meerdere items selecteren

AanWindows: Houd de CTRL-toets ingedrukt en klik op elk item.

AanMac: Houd de COMMAND-toets ingedrukt en klik op elk item.

Alle items selecteren

AanWindows: Druk op CTRL + A.

AanMac: Druk op COMMAND + A.

Opvolgende items selecteren Houd de SHIFT-toets ingedrukt en klik op de eerste en laatste items. Of sleep de muis over de reeks items die je wilt selecteren.
  3. Klik op een van deze pictogrammen:
    Kopieer de geselecteerde media naar je telefoon.
    Verwijder de geselecteerde media van je telefoon.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-601