Over HTC Sync Manager
Beheer bestanden op je telefoon en computer

Over HTC Sync Manager

HTC Sync Manager ondersteunt computers onder Windows of Mac.

Dit zijn de dingen die je kunt doen met HTC Sync Manager.

Media op je computer bekijken en beheren

• Muziek, foto's en video's weergeven van je computer en ze beheren in HTC Sync Manager.
  • iTunes en Windows Media Player afspeellijsten van je computer importeren naar HTC Sync Manager.
  • Muziek, video en afspeellijsten afspelen met de ingebouwde speler.
  • Door bestanden bladeren en deze beheren op je telefoon (alleen Mac).

Zet de inhoud over

• Eenvoudig iPhone foto's, SMS-berichten, contacten enzovoort overbrengen naar je HTC-telefoon.
  • Alle muziek, foto's en video's vanaf je HTC-telefoon naar je computer importeren.
  • Geselecteerde muziek, foto's en video's van je computer naar je telefoon kopiëren.
  • Documenten importeren van je computer naar je telefoon

Back-up en herstellen

Maak een back-up van je HTC-telefoon naar je computer zodat je de back-up eenvoudig kunt terugzetten op dezelfde of op een andere telefoon.

Afspeellijsten en gegevens synchroniseren

Synchroniseer afspeellijsten en informatie zoals contacten, de agenda, documenten en webbladwijzers tussen je telefoon en je computer.