Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen
Instellingen & Services

Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Bezorgd dat je belangrijk materiaal verliest van de HTC Desire 601? Maak een back-up van de HTC Desire 601 voordat je de opslag wist, de fabrieksinstellingen terugzet, of overgaat naar ee nieuwe telefoon.

HTC back-up

Gebruik het ingeboude HTC back-up om een back-up te maken van je accounts, instellingen, contacten die op je telefoon zijn opgeslagen, SMS-berichten enzovoorts naar de cloud, zodat het gemakkelijk is om ze te herstellen op de HTC Desire 601 (nadat je de fabrieksinstellingen hebt teruggezet) of op een andere telefoon.

HTC Sync Manager

Gebruik HTC Sync Manager voor het importeren van muziek, foto's en video's van de HTC Desire 601 naar je computer. Je kunt ook lokaal opgeslagen contacten, agenda-items, bladwijzers, documenten en afspeellijsten tussen de HTC Desire 601 en je computer synchroniseren.

Op gelijke wijze is HTC Sync Manager een goed alternatief als je geen back-up wilt maken van je accounts, instellingen en andere persoonlijke inhoud naar de cloud. Je kunt het gebruiken om op je computer back-ups te maken van de HTC Desire 601.

Ander back-up opties

Als je wilt, kun je een aparte back-up maken van je gegevens of bestanden.

In sommige apps kun je een back-up maken van gegevens in de telefoonopslag zodat je ze gemakkelijk kunt herstellen nadat fabrieksinstellingen zijn teruggezet.

Belangrijk: Als je een back-up maakt van gegevens naar de opslag, moet je kiezen om de opslag niet te wissen als je fabrieksinstellingen terugzet.
Berichten Maak een back-up van SMS-berichten in de opslag van de telefoon of sla ze op als bijlagen bij e-mail.
Contacten
  • Sla contacten en andere persoonlijke gegevens in je online-accounts op zodat je ze alleen maar hoeft te synchroniseren als je naar een andere telefoon overgaat.
  • Als je lokaal opgeslagen contacten in de app Contacten hebt, kun je ze naar de opslag van de telefoon exporteren.
Bestanden Kopieer en plak bestanden handmatig door de HTC Desire 601 als schijfstation op je computer aan te sluiten.
Andere gegevens
  • Als je nieuwe woorden hebt toegevoegd aan je persoonlijke woordenboek van het schermtoetsenbord, kun je een back-up van het woordenboek maken op de geheugenkaart of deze als bijlage voor e-mail opslaan.
  • Zie de andere apps of ze gegevensexport naar de opslag ondersteunen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-601
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-backup-intro