Sociale netwerken, e-mailaccounts enz. toevoegen

Je kunt contacten, agenda's en andere informatie van je sociale netwerken, e-mailaccounts en online-diensten met de HTC Desire 601 synchroniseren. Afhankelijk van het accounttype kun je na aanmelden bij je online accounts updates synchroniseren tussen de HTC Desire 601 en het web.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Account en synchronisatie.
  2. Tik op .
  3. Tik op de account die je wilt toevoegen.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gegevens voor de account op te geven.
Tip:
  • Tik in Instellingen > Accounts en synchroniseren op de schakelaar Automatische synchronisatie Aan/Uit om automatische synchronisatie van al je accounts in of uit te schakelen.
  • Je kunt meerdere Google-accounts toevoegen.

Eén of meerdere Google-accounts toevoegen

Meld je aan op je Google-account zodat je je Gmail, contacten en agenda's kunt bekijken en de -Googleapps op je HTC Desire 601 kunt gebruiken. Als je meer dan één Google-account toevoegt, kun je tussen accounts in apps wisselen zoals Gmail en kiezen naar welke account je een back-up van de instellingen wilt maken.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Account en synchronisatie.
  2. Tik op .
  3. Tik op Google.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om je aan te melden bij een account of om een nieuwe account te maken.

Je Google-account wachtwoord vergeten?

Als je het wachtwoord van je Google-account niet meer weet, kun je het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.
  1. Open op de HTC Desire 601 of op je computer je webbrowser
  2. Ga naar www.google.com/accounts/recovery.
  3. Selecteer de optie voor het ophalen van je wachtwoord en typ het e-mailadres of de gebruikersnaam die je gebruikt bij aanmelden bij je Google-account.
  4. Tik op Doorgaan.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om je wachtwoord terug te zetten.