De HTC Desire 601 van Dropbox ontkoppelen

Je kunt de HTC Desire 601 op afstand ontkoppelen van je Dropbox, als je de telefoon verloren hebt of Dropbox niet langer wilt gebruiken.
  1. Meld je via de webbrowser op de computer aan bij de Dropbox-website (www.dropbox.com).
  2. Klik in de rechterhoek van een pagina op de website op Account. (Of klik op je accountnaam en vervolgens op Instellingen.)
  3. Tik op de tab Beveiliging.
  4. Klik onder Apparaten op rechts van je Android-apparaat.
  5. Klik op Telefoon ontkoppelen.