Dropbox gebruiken op de HTC Desire 601

Als je Dropbox gebruikt en Dropbox nog niet is geïnstalleerd, kun je de app Dropbox downloaden en installeren van Google Play om je online-opslag te blijven gebruiken.
Je kunt gebruik blijven maken van de integratie van Dropbox met HTC-apps. Je kunt:
  • Open je Dropbox-foto's en video's vanuit de Galerij.
  • Upload foto's en video's naar je Dropbox-opslag.
  • Gebruik de app Mail om via e-mail koppelingen te delen naar documenten of bestanden in je Dropbox-opslag.
  • Herstel een eerdere back-up uit je Dropbox-opslag naar de HTC Desire 601.
  • Bekijk Office-documenten die zijn opgeslagen in Dropbox.
  • Bekijk PDFs die zijn opgeslagen in Dropbox.
Open je Dropbox-account op de Dropbox-website (www.dropbox.com/account/bonus) voor informatie over eerdere bonus-opslagruimte (zoals de verloopdatum).

Zie ook de volgende URL voor informatie: www.dropbox.com/help/333

Opmerking: Dropbox is een externe app die niet wordt geleverd door of geassocieerd is met HTC Corporation.

Over het aanbod voor extra gratis Dropbox-opslag

De extra 23 GB opslag van Dropbox is een speciale aanbieding die beschikbaar is op telefoons van HTC waarop Android met HTC Sense 4.0 of later wordt gebruikt en waarop Dropbox vooraf geïnstalleerd is. Deze aanbieding is geldig voor zowel nieuwe als bestaande Dropbox-gebruikers.
Belangrijk:
  • Aanvullende gebruiksvoorwaarden kunnen van toepassing zijn (waaronder abonnementskosten) als je proef van twee jaar afloopt.
  • Op HTC-telefoons waarop Dropbox niet is voorgeladen, kun je dat downloaden van Google Play en gebruikmaken van de integratie van Dropbox met apps zoals Galerij en Mail.
  • Om deze extra Dropbox-opslag van 23 GB gratis twee jaar te kunnen gebruiken, stel je je Dropbox-account in vanaf de HTC Desire 601 (en niet vanaf je computer of van andere niet-HTC-toestellen) en voer je de wizard Get started uit op de website van Dropbox (www.dropbox.com/gs).
  • Als je nog geen Dropbox-account hebt, kun je een nieuwe account maken vanaf de HTC Desire 601 of vanaf je computer op www.dropbox.com.
  • Deze extra gratis opslag is een eenmalige aanbieding. Je komt alleen in aanmerking voor deze aanbieding vanaf één HTC-toestel.

Bezoek de website van Dropbox (http://www.dropbox.com/help/249) voor de volledige gebruiksvoorwaarden.

Opmerking: Dropbox is een externe app die niet wordt geleverd door of geassocieerd is met HTC Corporation.