Bestanden naar en vanaf de HTC Desire 601 kopiëren
Instellingen & Services

Bestanden naar en vanaf de HTC Desire 601 kopiëren

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC Desire 601 kopiëren.
Belangrijk: Sluit je bestanden en sla ze op voordat je ze van je computer naar de HTC Desire 601 kopieert, of omgekeerd.
  1. Sluit de HTC Desire 601 aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Je ziet opties voor het bekijken of importeren van bestanden op het computerscherm.
  2. Kies om bestanden weer te geven.
  3. Kopieer de bestanden van je computer naar de HTC Desire 601 of omgekeerd.
  4. Verbreek de verbinding tussen de HTC Desire 601 en je computer na het kopiëren van de bestanden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-601
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_computer-copy_files