Soorten opslag

Wil je weten wat voor soort opslag je kunt gebruiken voor je apps, gegevens en bestanden?

De HTC Desire 601 gebruikt deze vormen van opslag:

Telefoongeheugen

Deze opslag combineert zowel de interne opslag waar apps, e-mail, gegevens en SMS-berichten worden opgeslagen, als de bestandsopslag waar foto's, video's en muziekbestanden worden opgeslagen.

Zie Meer opslagruimte vrijmaken voor tips over het vrijmaken van ruimte als de telefoonopslag bijna vol is.

Geheugenkaart

Gebruik een geheugenkaart om meer bestanden op te slaan. Je kunt ook instellen dat apps zoals Camera rechtstreeks op de kaart opslaan.

USB-opslag

Als je een extern USB-opslagapparaat aansluit (zoals een USB-stick of een SD-kaartlezer) kun je foto's en video's die daarop zijn opgeslagen direct vanuit de Galerij bekijken en nummers op het apparaat afspelen in Muziek. Je kunt ook PDF's openen en Office-documenten bewerken.

Je hebt een speciale kabel nodig om de HTC Desire 601 met een USB-opslagapparaat te verbinden. De HTC Desire 601 ondersteunt USB-opslagapparaten (behalve draagbare harde schijven) tot 64 GB.