Je media delen op DLNA-apparaten
APPS EN OPTIES

Je media delen op DLNA-apparaten

Belangrijk: As je een tv of geluidssysteem gebruikt dat DLNA ondersteunt, kun je in de documentatie daarvan opzoeken hoe je deze met je thuisnetwerk verbindt.
  1. Verbind de HTC Desire 601 via Wi-Fi met je thuisnetwerk.
  2. Open de applicatie Galerij of Muziek.
  3. Zoek de media op die op de HTC Desire 601 zijn opgeslagen en die je wilt delen, en tik er op.
  4. Veeg met drie vingers omhoog om het scherm Media-uitvoer te openen.
  5. Kies het apparaat in je netwerk waar je de media wilt afspelen.
  6. Eenmaal verbonden met het apparaat in je netwerk tik je op de bedieningselementen op het scherm om het afspelen te bedienen, het volume aan te passen, enzovoort.
Opmerking: Ga voor meer informatie over DLNA naar www.dlna.org.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-601