Zoeken op de HTC Desire 601 en op het web

Je kunt informatie zoeken op de HTC Desire 601 en op het web. Start je zoekopdracht door een trefwoord te typen of door Google Voice Search te gebruiken.
Tip: Sommige applicaties, zoals Contacten of Mail, hebben hun eigen zoekfunctie die je kunt gebruiken om alleen binnen die applicaties te zoeken.

Zoekopdrachten uitvoeren op de HTC Desire 601 en op het web

1. Open de app Google. Of veeg naar boven vanaf de knop .
    Tip: Ale je al een Google-account hebt ingesteld op de HTC Desire 601, krijg je de gelegenheid om je aan te melden bij Google Now. Om je op een later tijdstip aan te melden bij Google Now, tik je op . Zie Direct informatie ophalen met Google Now.
  2. Typ in het zoekvak waarnaar je wilt zoeken. Terwijl je typt worden overeenstemmende items op je HTC Desire 601 en suggesties van de Google-zoekmachine voor het web als lijst getoond.
    Tip: Om uitsluitend op de HTC Desire 601 naar informatie te zoeken, veeg je met je vinger omhoog over het scherm en tik je op Op telefoon zoeken.
  3. Als wat je zoekt in de lijst met suggesties staat, tik je op het item om dit in de juiste applicatie te openen.

Met je stem op het web zoeken

Gebruik Google Voice Search om informatie op het web te zoeken door tegen de HTC Desire 601 te praten.
  1. Open de app Google. Of veeg naar boven vanaf de knop .
  2. Tik op en zeg vervolgens waarnaar je zoekt. Nadat je hebt gesproken, worden overeenkomende items van Google weergegeven.
  3. Als wat je zoekt in de lijst staat, tik je op het item om dit in de juiste applicatie te openen. Tik anders op om opnieuw te zoeken.

Zoekopties instellen

1. Open de app Google. Of veeg naar boven vanaf de knop .
  2. Tik op > Instellingen om de volgende opties in te stellen:
    • Op telefoon zoeken. Selecteer de apps op de HTC Desire 601 die je wilt opnemen bij het zoeken.
    • Spraak. Stel de taal in voor Google Voice Search, spraakuitvoer enzovoort.
    • Accounts en privacy. Selecteer welke Google-account je wilt gebruiken voor Google zoeken, beheren van je locatie-instellingen, de weergave van recente webzoekopdrachten enzovoort.
    • Meldingen. Schakel meldingen voor Google Now-updates in of uit.
    • Help en feedback. Raadpleeg de Google Now en Google zoekhulp of lever feedback.
Tip: Je kunt de instellingen ook openen als je de zoekresultaten bekijkt. Trek het scherm omlaag om de verborgen menuknop zichtbaar te maken en tik op > Instellingen.