Een bericht beantwoorden

1. Tik in het scherm Berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ het antwoord.
  3. Tik op .

Terugbellen naar het andere telefoonnummer van een contact

Als voor een contact meerdere telefoonnummers zijn opgeslagen op de HTC Desire 601, kun je kiezen naar welk telefoonnummer je wilt terugbellen.

Onthoud dat als je geen ander nummer kiest, je antwoord wordt verzonden naar het telefoonnummer dat je contact heeft gebruikt om het laatste bericht te sturen.

1. Tik in het scherm Berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik op en selecteer het telefoonnummer waarnaar je antwoord moet gaan.
  3. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ het antwoord.
  4. Tik op .

Waarom ontvang ik geen SMS-berichten van contacten die iPhone gebruiken?

Als je je contacten onlangs hebt gemigreerd van iPhone naar de HTC Desire 601, sturen de contacten je mogelijk nog steeds SMS-berichten via iMessage en niet via SMS of MMS.

Om SMS-berichten te ontvangen van je contacten die iPhone gebruiken, moet je de registratie ongedaan maken van het telefoonnummer dat je op je oude iPhone gebruikte in je Apple-profiel.

Of als je je oude iPhone nog steeds hebt, schakel je de dienst uit in iMessage-instellingen.