COMMUNICATIE
Een groepsbericht sturen
COMMUNICATIE

Een groepsbericht sturen

Met groepsberichten kun je eenvoudig een bericht naar meerdere contacten tegelijk sturen. Je kunt kiezen om een groeps-SMS of groeps-MMS te sturen.
Belangrijk: Een groeps-MMS kan extra kosten met zich meebrengen.
  1. Open de app Berichten.
  2. Tik op .
  3. Tik op en selecteer meerdere ontvangers.
  4. Om een groeps-SMS te sturen, moet je er voor zorgen dat Als individuele berichten verzenden geselecteerd is. Wis deze optie om je bericht als een groeps-MMS te verzenden.
    Groeps-SMS Je bericht wordt als SMS-bericht naar de ontvangers gezonden en je aanbieder berekent je elk individueel verzonden bericht. Antwoorden van de ontvangers worden gescheiden gesorteerd.
    Groeps-MMS Net als bij een groeps-chat kunnen ontvangers van een groeps-MMS zich bij de door jou gestarte conversatie voegen.

De HTC Desire 601 organiseert antwoorden op berichten ook in een enkele reeks. As dit de eerste keer is dat je een groeps-MMS stuurt, moet je mogelijk je mobiele nummer invoeren.

5. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ je bericht.
  6. Tik op .

Belangrijke vragen over groeps-MMS

Waarom kunnen mijn ontvangers de groeps-MMS niet zien die ik ze heb gezonden, of zich daar bij voegen?

Controleer of je ontvangers Groepsberichten hebben ingeschakeld op hun mobiele apparaat. Sommige apparaten of mobiele aanbieders ondersteunen deze optie mogelijk niet.

Hoe ontvang of blokkeer ik groeps-MMS?

Tik in de instellingen van Berichten op Multimediaberichten (MMS) en schakel Groepsberichten in of uit.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-601