Je foto's delen op sociale netwerken

Met de applicatie Galerij kun je foto's rechtstreeks op je sociale netwerken delen.
Belangrijk: Meld je aan bij je sociale netwerkaccount voordat je met uploaden begint.
  1. Open de app Galerij.
  2. Veeg in het hoofdtabblad van Galerij naar de tab Albums.
  3. Tik op een tegel om een album te openen.
  4. Tik op .
  5. Als je het venster HTC Share ziet, tik je op Nee, bedankt om het te sluiten.
  6. Kies in het keuzemenu naar welk sociaal netwerk je wilt uploaden.
  7. Selecteer de items die je wilt delen en klik op Volgende.
  8. Als je een HTC Zoe-foto hebt die je als foto wilt delen, wordt de omslagfoto gedeeld - dat is de foto die genomen is op het moment dat de sluiterknop werd ingedrukt.
  9. Volg de aanwijzingen op het scherm om door te gaan. Je kunt een bijschrift toevoegen, het online-album selecteren waarnaar je wilt uploaden, privacy-opties kiezen, enzovoort.