Je foto's en video's verzenden
APPS EN OPTIES

Je foto's en video's verzenden

Verzend foto's en video's via e-mail, MMS of Bluetooth naar een ander apparaat of je computer.
  1. Open de app Galerij.
  2. Veeg in het hoofdtabblad van Galerij naar de tab Albums.
  3. Tik op een tegel om een album te openen.
  4. Tik op en kies hoe je de foto's en video's wilt verzenden.
  5. Selecteer de foto's of video's die je wilt verzenden en klik op Volgende.
    Opmerking: Je kunt meerdere foto's, video's of beide in een e-mailbericht sturen. Ze worden als bijlagen aan het bericht toegevoegd.
  6. Als je een HTC Zoe-foto hebt geselecteerd, kun je kiezen om deze als foto of als video te sturen.

Als je kiest om hem als foto te sturen, wordt de omslagfoto verzonden - dat is de foto die genomen is op het moment dat de sluiterknop werd ingedrukt.

7. Volg de aanwijzingen op het scherm om het verzenden van je foto's en video's te voltooien.

*Voer hier commentaar in ...
htc-desire-601