Tekst selecteren, kopiëren en plakken

In HTC applicaties zoals Internet en Mail kun je tekst selecteren en deze vervolgens plakken of delen.

1. Houd een woord ingedrukt.
  2. Sleep de begin- en eindmarkeringen om de tekst te markeren die je wilt selecteren.
    Tip: Je kunt het vergrootglas gebruiken om in te zoomen terwijl je tekst selecteert. Ga om het vergrootglas in te schakelen naar Instellingen > Toegankelijkheid en selecteer de optie Vergrootglas weergeven. Het vergrootglas verschijnt als je een van de markeringen voor tekstselectie aangeklikt houdt.
  3. Nadat je de tekst hebt geselecteerd die je wilt kopiëren, tik je op Kopiëren.

De geselecteerde tekst wordt naar het klembord gekopieerd.

4. In een tekstinvoerveld (bijvoorbeeld bij het schrijven van een bericht) druk je op het punt waar je de tekst wilt inplakken.
  5. Tik op Plakken.
Tip: Om het adres van een gekoppelde webpagina in de app Internet te kopiëren, houd je de koppeling ingedrukt en tik je op URL van link kopiëren.

Tekst delen

1. Nadat je de tekst hebt geselecteerd die je wilt delen, tik je op Delen.
  2. Kies waar je de geselecteerde tekst wilt plakken en delen, zoals in een e-mailbericht of een status-update van een sociaal netwerk.