Je dynamische startscherm
Stream je favoriete beeldmateriaal op een scherm met HTC BlinkFeed

Je dynamische startscherm

Blijf in contact met je vrienden of haal het laatste nieuws over je interesses op, direct in het venster Feeds op je startscherm. Stel in welke sociale netwerken, nieuwsbronnen enzovoorts moeten verschijnen.
  • Tik op een tegel om de inhoud weer te geven of om commentaar te leveren op een publicatie of statusupdate.
  • Blader naar boven en trek omlaag over het scherm om de stream handmatig te vernieuwen.
    Tip: In het venster Feeds kun je op de knop of op de knop drukken of op de statusbalk tikken om naar boven te bladeren.
  • Veeg in het venster Feeds naar rechts om het uitschuifmenu te openen om het weer te geven type feeds te kiezen. Selecteer Hoogtepunten voor een combinatie van inhoud zoals aanstaande gebeurtenissen, veelbekeken foto's in Galerij enzovoort.