Inhoud overzetten van een Android-telefoon
Verplaats gegevens van een oude Android-telefoon naar een nieuwe

Inhoud overzetten van een Android-telefoon

Download op je oude Android-telefoon het HTC-hulpprogramma voor overzetten en gebruik dat om de inhoud naar je nieuwe HTC-telefoon over te zetten. De soorten lokaal opgeslagen inhoud op je oude telefoon die het hulpprogramma kan overzetten, omvatten contacten, berichten, agenda-items, webbladwijzers, muziek, foto's en video's. Ook een aantal instellingen kan worden overgezet.
Belangrijk:
  • Je hebt Android versie 2,2 of later nodig om het HTC-hulpprogramma voor overzetten op je oude telefoon te gebruiken.
  • Als je oude telefoon Android versie 2,1 of eerder heeft, moet je Bluetooth-overzetten gebruiken. Zie voor details Contacten vanaf je oude telefoon overzetten via Bluetooth.
  1. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Als je je nieuwe HTC-telefoon voor het eerst instelt, moet je kiezen om inhoud over te zetten, waarna je Gegevens overzetten vanaf je oude telefoon selecteert in het scherm Set up phone (Telefoon instellen).
    • Ga naar Instellingen en tik op Inhoud van een andere telefoon ophalen.
  2. Kies of je wilt overzetten vanaf een oude HTC Android-telefoon of een andere Android-telefoon.
  3. Tik op Volledig overzetten.
  4. Volg de suggesties op je nieuwe telefoon om het HTC-hulpprogramma voor overzetten van Google Play op je oude telefoon te downloaden en installeren en open het hulpprogramma.
  5. Als je een PIN-code op je oude telefoon ziet, moet je er voor zorgen dat dezelfde PIN-code ook op je nieuwe telefoon verschijnt voordat je doorgaat.
    Opmerking: Als de PIN-code niet verschijnt, kan dat betekenen dat de oude telefoon geen verbinding kan maken met de nieuwe telefoon. Tik als dat gebeurt op Probeer een andere overdrachtsmethode op de nieuwe telefoon om Bluetooth te gebruiken voor het overzetten van contacten vanaf je oude telefoon.
  6. Kies op je oude telefoon de soorten inhoud die je wilt overzetten en tik op Overdracht.
  7. Wacht tot het overzetten is voltooid.
  8. Tik op Gereed op beide telefoons.