Je nieuwe telefoon voor het eerst instellen

Als je de nieuwe telefoon voor het eerst aanzet, wordt je gevraagd om de telefoon in te stellen. Loop door de apparaatinstelling om je internetverbinding te kiezen, hoe je je nieuwe telefoon wilt instellen enzovoort.
  • Selecteer Je telefoon instellen om je accounts in te stellen en je nieuwe telefoon aan te passen vanaf je computer met de dienst HTC Aan de slag.

Je telefoon toont de URL van de HTC Aan de slag-site en een koppelingscode. Ga in de webbrowser van je computer naar de URL en voer de code in om je webinstallatie te starten. Je hebt een HTC-account nodig om je accounts en instellingen op het web op te slaan en naar je telefoon te downloaden.

• Als je de HTC Aan de slag-installatie al hebt afgerond voordat je de nieuwe telefoon had ingeschakeld, hoef je alleen je webinstallatie te downloaden. Kies om inhoud te importeren en selecteer Instellingen van HTC Aan de slag toepassen.
  • Als je inhoud hebt van een oude telefoon, kun je kiezen voor een rechtstreekse overdracht van telefoon naar telefoon.
  • Als je HTC back-up al eerder hebt gebruikt, kun je de back-up terugzetten naar de HTC Desire 601. Zie De back-up terugzetten vanuit de online-opslag op de HTC Desire 601.
  • Om het je gemakkelijker te maken om in de toekomst een back-up van je telefoon te maken van de HTC Desire 601 en deze te herstellen naar een andere HTC-telefoon, selecteer je Dagelijks back-up maken via Wi-Fi.
Opmerking:
  • Zie voor meer info over HTC Aan de slag en HTC-account de Help en FAQ op de site HTC Aan de slag (www.htcsense.com/help/).
  • Als je inhoud hebt overgezet zoals achtergronden en beltonen van een oude telefoon, veranderen de instellingen op je nieuwe telefoon als je HTC Aan de slag gebruikt om dezelfde soorten inhoud aan te passen en downloaden van het web.
  • Een paar opties die verbinding met internet moeten maken zoals op locaties gebaseerde diensten en automatisch synchroniseren van je online-accounts kunnen extra kosten opleveren. Schakel deze instellingen uit onder Instellingen om kosten voor binnenkomende gegevens te vermijden. Zie Locatiediensten in- of uitschakelen.