micro-SIM-kaart

De HTC Desire 601 gebruikt een micro-SIM-kaart. De micro-SIM-kaart bevat je telefoonnummer, service-details en geheugen voor de opslag van het telefoonboek en/of SMS-berichten.

De micro-SIM-kaart plaatsen

Belangrijk: Gebruik uitsluitend een standaard micro-SIM-kaart. Door een kleinere SIM-kaart te plaatsen (zoals een nanoSIM-kaart met een adapter of een aangepaste SIM-kaart) past de kaart niet goed of kan de kaarthouder beschadigen.
  1. Verwijder de achterkant.
  2. Verwijder eerst de batterij voordat je de micro-SIM-kaart plaatst.
  3. Steek de micro-SIM-kaart volledig in de SIM-kaartsleuf met de gouden contacten omlaag en de schuine kant naar buiten.
  4. Druk de micro-SIM-kaart naar binnen tot deze op zijn plaats klikt.

De micro-SIM-kaart verwijderen

Belangrijk: Schakel de HTC Desire 601 altijd eerst uit voordat je de micro-SIM-kaart uitneemt.
  1. Verwijder de achterkant.
  2. Verwijder de batterij.
  3. Druk de micro-SIM-kaart naar binnen om hem uit zijn sleuf te verwijderen.