Achterklep

De achterklep verwijderen

1. Houd de linkerkant van de telefoon naar je toe en open de achterkant vanaf de gleuf onderaan. Ga door met openen vanaf de onderrand en de zijkanten.
  2. Maak de klep voorzichtig los van de telefoon om hem te verwijderen.

De achterklep terugplaatsen

Belangrijk:
Druk niet op de VOLUME-knoppen bij het terugzetten van de achterkant
  1. Lijn het achterpaneel uit met het bovenpaneel van de HTC Desire 601.
  2. Druk de zijkanten en de bovenkant van de achterklep tegen de HTC Desire 601 om de klep op z'n plek te duwen.
    Je hoort een klik als de achterklep is bevestigd.