De HTC ChaCha resetten
Instellingen & Services

De HTC ChaCha resetten

Zet de fabrieksinstellingen terug om de oorspronkelijke staat van de HTC ChaCha te herstellen zoals deze was voor u hem voor het eerst inschakelde.

Als u uw HTC ChaCha weggeeft of de HTC ChaCha heeft een probleem dat u niet kunt oplossen, kunt u de fabrieksinstellingen terugzetten (ook wel harde reset genoemd). Het terugzetten van de fabrieksinstellingen is niet iets dat u zomaar even moet doen. Al uw gegevens en aangepaste instellingen worden definitief verwijderd, evenals alle toepassingen die u hebt gedownload en geïnstalleerd. Maak een back-up van alle gegevens en bestanden die u wilt bewaren voordat u de fabrieksinstellingen terugzet.

Via instellingen de fabrieksgegevens herstellen

De handigste manier om de fabrieksinstellingen terug te zetten is via de instellingen.

1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op SD-kaart en telefoongeheugen > Terugzetten op fabrieksinstellingen.
  3. Tik op Telefoon resetten en vervolgens op Alles wissen.

Fabrieksgegevens herstellen met de hardware-knoppen

Als u de HTC ChaCha niet kunt inschakelen of u kunt niet bij de instellingen komen, kunt u de fabrieksinstellingen nog altijd terugzetten met de hardware-knoppen op de HTC ChaCha.

1. Verwijder de batterij, wacht een paar seconden en plaats de batterij terug.
  2. Houd de knop Volume omlaag ingedrukt en druk even de AAN/UIT-knop in.
  3. Wacht tot het scherm met de 3 Android-afbeeldingen verschijnt en laat vervolgens de toets Volume omlaag los.
  4. Druk op Volume omlaag om FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN te kiezen en druk vervolgens op AAN/UIT.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha