Software-updates

Regelmatig zijn updates voor de systeemsoftware van uw HTC ChaCha beschikbaar. Uw HTC ChaCha kan dit controleren en u vervolgens waarschuwen als er een nieuwe update is. Daarna kunt u de software update met de WiFi- of gegevensverbinding downloaden en installeren. U kunt ook handmatig controleren of er een software-update beschikbaar is.

Afhankelijk van het type update kan deze alle persoonlijke gegevens en aangepaste instellingen wissen en ook door u geïnstalleerde programma's verwijderen. Controleer of u een back-up hebt gemaakt van de gegevens en bestanden die u wilt bewaren.

Opmerking: Het controleren op en downloaden van updates van de software kan voor extra gegevensverkeer van uw mobiele operator zorgen.

Een update installeren

Zorg er voor dat in de HTC ChaCha een geheugenkaart geplaatst is. De update wordt naar de geheugenkaart gedownload.
  1. Voer een van de volgende acties uit nadat de HTC ChaCha een software update heeft ontvangen:
    • Als het scherm van de telefoon is ingeschakeld en u gebruikt geen toepassingen, verschijnt het dialoogvenster Systeemsoftware update installeren op het scherm. Selecteer Nu installeren en tik op OK.
    • Tijdens een gesprek verschijnt het pictogram voor de update-melding in de statusbalk. Schuif na het gesprek het meldingenvenster open en tik op het update-bericht.
  2. Wacht tot de update is gedownload en installeer deze op de HTC ChaCha. Als de update gereed is, herstart de HTC ChaCha automatisch.

Handmatig controleren op updates

1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Over de telefoon > Software updates > Nu controleren.