Instellingen op de HTC ChaCha

In het scherm Instellingen kunt u telefooninstellingen beheren en aanpassen.
Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
Personaliseren Maak uw HTC ChaCha echt de uwe met de verschillende beschikbare personaliseringsopties.
Draadloos en netwerken Stel de draadloze verbindingen van de telefoon in, zoals Wi-Fi, gegevensverbinding, en Bluetooth, schakel de vliegtuigmodus in, enzovoort.
Bellen U kunt gespreksservices instellen, zoals voicemail, het doorschakelen van oproepen, gesprek in wachtstand en nummerweergave.
Geluid
  • Kies de geluiden voor de telefoonbeltoon en meldingen.
  • Stel het weergavevolume in.
  • Instellen om het belvolume te verlagen als u de HTC ChaCha beweegt terwijl deze belt, hem luider laten overgaan in een tas of zak, en de luidspreker inschakelen als u hem omkeert.
Scherm Stel weergave-instellingen in zoals automatische schermstand, helderheid, schermtime-out enzovoort.
Accounts en synchronisatie
  • Meld u aan of af bij uw sociale netwerkaccounts, Google-account en Exchange ActiveSync-account.
  • U kunt ook de synchronisatie en andere instellingen voor uw accounts beheren.
Locatie
Selecteer de bronnen die u wilt gebruiken bij het bepalen van uw locatie.
Zoeken Selecteer onderdelen die u wilt opnemen als u zoekt en stel opties voor zoeken met Google in.
Privacy Selecteer om automatisch een back-up te maken van bepaalde instellingen (zoals Wi-Fi wachtwoorden of bladwijzers) naar Google-servers met uw Google-account zodat u ze kunt terugzetten als dat nodig is.
Aansluiten op de pc
  • Selecteer het standaard type usb-verbinding als u uw HTC ChaCha met uw computer verbindt.
  • Of selecteer het keuzevakje Mij vragen om de HTC ChaCha zo in te stellen dat altijd het scherm verschijnt voor het selecteren van het type USB-instelling.
Beveiliging Stel de schermvergrendeling in, schakel de vergrendeling voor de SIM-kaart in, en beheer de opslag van de aanmeldgegevens.
Voeding Schakel energiebesparing in om automatisch naar de modus energiebesparing te gaan als het batterijniveau naar het door u ingesteld niveau is gedaald.
Toepassingen Beheer actieve toepassingen, verplaats toepassingen naar of van de geheugenkaart, en installeer of verwijder programma's.
Sd- en telefoongeheugen
  • Controleer de beschikbare ruimte in de interne opslag en op uw geheugenkaart.
  • Zorg er in dit scherm voor dat u de geheugenkaart ontkoppelt voordat u hem uit de HTC ChaCha verwijdert.
  • U kunt ook een harde reset uitvoeren.
Datum en Tijd Stel de datum, tijd, tijdzone en notatie voor de datum en tijd in.
Taal en toetsenbord Stel de taal en het land voor het besturingssysteem in. U kunt ook opties voor het toetsenbord instellen.
Toegankelijkheid Gebruik deze instellingen nadat u een toegankelijkheidstool hebt gedownload en geïnstalleerd, zoals een schermlezer die gesproken feedback geeft. U kunt toegankelijkheidsopties in- of uitschakelen.
Spraakinvoer en uitvoer Stel de opties voor spraakinvoer in. Als u een toepassing voor tekst-naar-spraak (gesproken gegevens) hebt geïnstalleerd, kunt u deze optie gebruiken om deze in te stellen.
Over de telefoon
  • Schakel geplande controles voor updates van systeemsoftware in of uit, of controleer handmatig op updates.
  • Schakel Vertel het aan HTC in of uit. Wanneer dit is ingeschakeld, helpt u ons doordat we merken of uw HTC ChaCha een technisch probleem heeft.
  • Bekijk verschillende informatie over uw HTC ChaCha, zoals het type mobiel netwerk, de signaalsterkte, het batterijniveau enzovoort.