De HTC ChaCha als draadloze router gebruiken
Sluit je laptop aan op internet met de Wi-Fi-hotspot-app

De HTC ChaCha als draadloze router gebruiken

Deel uw gegevensverbinding met andere apparaten door van uw HTC ChaCha een draadloze router te maken.

Controleer of de gegevensverbinding van de HTC ChaCha is ingeschakeld voordat u deze als draadloze router gebruikt.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Draadloos en netwerken.
  2. Tik op Instellingen voor draagbare Wi-Fi hotspot.
  3. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  4. Kies het type Beveiliging en stel het Wachtwoord (sleutel) voor uw draadloze router in. Als u in Beveiliging Geen hebt geselecteerd, hoeft u geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de sleutel die anderen op hun apparaat moeten typen zodat ze verbinding met uw HTC ChaCha kunnen maken en deze als draadloze router gebruiken.
  5. Selecteer het keuzevakje Draagbare Wi-Fi hotspot om de draadloze router in te schakelen.

Uw HTC ChaCha is klaar om als draadloze router gebruikt te worden als u in de statusbalk ziet.