Uw HTC ChaCha via een computer met internet verbinden (Internet pass-through)

Uw HTC ChaCha via een computer met internet verbinden (Internet pass-through)

Als u voor uw HTC ChaCha geen gegevensverbinding hebt of u hebt geen toegang tot een Wi-Fi netwerk, kunt u toch online gaan met uw HTC ChaCha via de gedeelde internetverbinding van uw computer.

Belangrijk: Voordat u uw computer als modem kunt gebruiken, moet u eerst HTC Sync op uw computer installeren.
  1. Controleer of uw computer met internet is verbonden.
    Opmerking: Twee zaken die u moet controleren voor de internetverbinding van uw computer. Een: we raden aan om de firewall van uw lokale netwerk uit te schakelen. Twee: als uw computer via PPP verbinding maakt met internet (zoals inbellen, xDSL of VPN) ondersteunt Internet Pass-through alleen het TCP-protocol.
  2. Sluit de HTC ChaCha aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u Internet doorgifte en tikt u op Gereed.