Uw HTC ChaCha als modem gebruiken (USB-tethering)

Is voor uw computer geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van de HTC ChaCha om verbinding met internet te maken.
Belangrijk:
  • Om de gegevensverbinding te kunnen gebruiken, moet de SIM-kaart in de HTC ChaCha steken.
  • Om de HTC ChaCha als modem te gebruiken, moet u HTC Sync eerst op uw computer installeren.
  1. Controleer of de gegevensverbinding op de HTC ChaCha is ingeschakeld.
  2. Sluit de HTC ChaCha aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het scherm Verbinden met pc verschijnt, kiest u USB-tethering en tikt u op Gereed.