Invoerinstellingen aanpassen

Druk om de instellingen voor touchinvoer te openen op het beginscherm op en tik op Instellingen > Taal en toetsenbord > Touchinvoer.
Instellingen voor hardware toetsenbord Schakel voorspellende tekst in of uit.
Tweetalig voorspellen Selecteer een tweede toetsenbordtaal.
Tekstinvoer
  • Schakel voorspellende tekst, spellingscorrectie en woordaanvulling in of uit.
  • Hoorbare of trillingsfeedback bij het typen inschakelen.
  • De nauwkeurigheid van het touch-toetsenbord kalibreren.
Persoonlijk woordenboek Voeg woorden toe in het voorspellende tekstwoordenboek, bewerk ze of verwijder ze.