Een toepassing vanaf uw computer op uw HTC ChaCha installeren
Instellingen & Services

Een toepassing vanaf uw computer op uw HTC ChaCha installeren

Als u toepassingsbestanden (*.apk) op uw computer hebt, kunt u HTC Sync om ze op de HTC ChaCha te installeren. We raden sterk aan om alleen toepassingen te installeren die u vertrouwt.
Opmerking: Controleer voordat u begint of de HTC ChaCha is ingesteld op het toestaan dat toepassingen van uw computer worden geïnstalleerd op de HTC ChaCha. Druk hiertoe in het beginscherm op , tik op Instellingen > Toepassingen en klik in het keuzevakje Onbekende bronnen.
  1. Klik in het scherm Apparaat op Overzicht.
  2. Klik op Application Installer.
  3. Ga naar de toepassing op uw computer en klik op Openen. Het installatieproces start op de HTC ChaCha.
  4. Controleer op de HTC ChaCha of er extra aanwijzingen staan voor het voltooien van de installatie.
  5. Klik nadat de installatie is afgerond op Verbinding verbreken.
  6. Verwijder de HTC ChaCha op een veilige manier zoals het besturingssysteem van de computer dat vereist.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha