HTC Sync instellen om de HTC ChaCha te herkennen.
Instellingen & Services

HTC Sync instellen om de HTC ChaCha te herkennen.

1. Sluit de HTC ChaCha op uw computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC ChaCha u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync de HTC ChaCha herkent.
  3. Voer in het scherm Apparaat instellen een naam in voor de HTC ChaCha.
  4. Tik op Opslaan. Vervolgens verschijnt het venster Apparaat.
Tip: Als u later de naam van de HTC ChaCha wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha