Installeren HTC Sync

Opmerking:
  • Installeer HTC Sync op een computer onder Windows 7, Windows Vista of Windows XP.
  • HTC Sync vereist USB 2.0 op uw computer om verbinding te maken met de HTC ChaCha en te synchroniseren.
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook uw antivirusprogramma voordat u HTC Sync installeert.
Kopieer het installatieprogramma van HTC Sync vanaf de geheugenkaart naar uw computer en gebruik dit voor de installatie.

Na installatie van HTC Sync, is het pictogram voor HTC Sync toegevoegd aan het systeemvak van uw computer (zie rechts onderin het computerscherm). Dubbelklik op dit pictogram om HTC Sync te openen.