Over HTC Sync

Uw nieuwe vakantiefoto's staan op uw HTC ChaCha en uw zakelijke agenda staat op uw computer. Waarom stelt u deze soorten bestanden en informatie niet op beide apparaten beschikbaar?
Met HTC Sync kunt u:
  • Uw contacten synchroniseren tussen us Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op uw your computer en de HTC ChaCha.
  • Uw agenda synchroniseren tussen de Outlook of Windows Agenda op uw your computer en de HTC ChaCha.
  • Uw foto's, video's, documenten, muziek en afspeellijsten overbrengen naar uw HTC ChaCha zodat u er onderweg van kunt genieten.
  • Importeer op eenvoudige wijze uw eigen foto's en video van uw HTC ChaCha naar uw computer.
  • Dezelfde bladwijzers opslaan voor de webbrowsers op uw computer en op uw HTC ChaCha.
  • Installeer toepassingen voor mobiele telefoons van derden (niet gedownload van Android Market) vanaf uw computer.
Opmerking:
  • De HTC ChaCha moet zijn voorzien van een geheugenkaart om multimediabestanden, kaarten en documenten te kunnen synchroniseren.
  • De beschikbare categorieën en opties zijn afhankelijk van het apparaat dat u met de computer hebt verbonden.